MIXX Gin

Met een MIXX Gin profiteer je van een gesplitste btw-afdracht: 9% op fris en 21% op MIXX. Je marge per verkocht mixdrankje neemt zo toe!

Mixx je drankje

Ben je van plan om een grote bestelling te plaatsen, of vaker onze producten af te nemen? Neem dan contact op voor een persoonlijk gesprek.

41,50

Beschrijving

Laat bezoekers een MIXX gin combineren met verschillende soorten fris. De combinatie van gin en tonic of gin en spa is doorgaans zeer geliefd onder festivalbezoekers. Niet alleen biedt de gin tube bezoekers een hele nieuwe beleving, ook vergroot het hun keuzevrijheid!

De gin tube heeft een alcoholpercentage van 14,9% en wordt geleverd in een handige dispenser. Vanuit de dispenser kan de gin tube direct in het bekertje fris geplaatst worden. Zorg alleen nog voor een paar ijsblokjes! Het mixen en genieten kan beginnen voor je gasten. 

Voordelen van MIXX

Bied de bezoekers van festivals een unieke beleving met MIXX! De MIXX tubes worden in verschillende smaken aangeboden en kunnen gecombineerd worden met ieder type frisdrank. Denk aan een combinatie van Vodka RedBull, whiskey met spa, of een razz met sinas.

Op deze manier hebben bezoekers een zeer ruime keuze aan mixxdrankjes. Vul het bekertje met frisdrank, voeg er wat ijs aan toe en plaats er de tube in. Een bezoeker kan de tube leeggieten en deze gebruiken om het drankje te mixxen.

Standaard leveren we de tubes in een handige dispenser om ze goed zichtbaar te houden voor je gasten. MIXX tubes hebben een alcoholpercentage van 14,9%.

Hogere marge op je drankjes met MIXX

Een groot voordeel van MIXX is dat je profiteert van een gesplitste btw-afdracht. Over MIXX betaal je 21% btw, terwijl over het frisdrank slechts 9% btw in rekening wordt gebracht. De combinatie is voordeliger dan de 21% btw die je normaliter bij een mixxdrankje afstaat! Daarbij zorgt het ruimere aanbod aan mixxdrankjes voor een grotere groep festivalbezoekers die je kunt bedienen. Ieders favoriete drankje zal met MIXX immers op de kaart staan!

Extra informatie

Smaak

Gin

Mixxbaar met

Spa rood & Bruisend water, Sprite & 7-Up

Alcoholpercentage

14.9%