MIXX Vodka

Standaard worden de MIXX vodka tubes in een handige dispenser geleverd. Zo kun je ze eenvoudig uitserveren en zijn ze goed zichtbaar voor je bezoekers!

Mixx je drankje

Ben je van plan om een grote bestelling te plaatsen, of vaker onze producten af te nemen? Neem dan contact op voor een persoonlijk gesprek.

41,50

Beschrijving

Vodka wordt op festivals vaak in één of twee mixdrankjes aangeboden. Met de MIXX vodka tubes neemt je aanbod aan mixdrankjes sterk toe! Gasten kunnen de vodka dankzij de tubes zelf mixen met alle soorten fris die je hen aanbiedt.

Combineer vodka met cola, met sinas of bijvoorbeeld met Red Bull. Het bespaart je veel tijd en vergroot daarbij de marge op je mixdrankjes! Over fris betaal je 9% btw en over MIXX 21% btw. Dit is voordeliger dan 21% btw over het gehele drankje.

Voordelen van MIXX

Bied de bezoekers van festivals een unieke beleving met MIXX! De MIXX tubes worden in verschillende smaken aangeboden en kunnen gecombineerd worden met ieder type frisdrank. Denk aan een combinatie van Vodka RedBull, whiskey met spa, of een razz met sinas.

Op deze manier hebben bezoekers een zeer ruime keuze aan mixxdrankjes. Vul het bekertje met frisdrank, voeg er wat ijs aan toe en plaats er de tube in. Een bezoeker kan de tube leeggieten en deze gebruiken om het drankje te mixxen.

Standaard leveren we de tubes in een handige dispenser om ze goed zichtbaar te houden voor je gasten. MIXX tubes hebben een alcoholpercentage van 14,9%.

Hogere marge op je drankjes met MIXX

Een groot voordeel van MIXX is dat je profiteert van een gesplitste btw-afdracht. Over MIXX betaal je 21% btw, terwijl over het frisdrank slechts 9% btw in rekening wordt gebracht. De combinatie is voordeliger dan de 21% btw die je normaliter bij een mixxdrankje afstaat! Daarbij zorgt het ruimere aanbod aan mixxdrankjes voor een grotere groep festivalbezoekers die je kunt bedienen. Ieders favoriete drankje zal met MIXX immers op de kaart staan!

Extra informatie

Alcoholpercentage

14.9%

Smaak

Vodka

Mixxbaar met

Fanta & Sinas, Spa rood & Bruisend water, Sprite & 7-Up