MIXX Whiskey

De whiskey tubes hebben een alcoholpercentage van 14,9% en worden geleverd in een handige dispenser. Dit maakt het uitserveren hiervan heel eenvoudig en toont de keuzes die een gast heeft! Wel zo makkelijk.

Mixx je drankje

Ben je van plan om een grote bestelling te plaatsen, of vaker onze producten af te nemen? Neem dan contact op voor een persoonlijk gesprek.

41,50

Beschrijving

Met welk fris combineren de gasten van jouw festivals whiskey het meest? Door MIXX whiskey tubes aan te bieden valt het drankje straks met iedere soda te combineren! Schenk het bekertje vol, voeg twee ijsblokjes toe en plaats er de whiskey tube van MIXX in. Een bezoeker kan het drankje vervolgens zelf mixen! Niet alleen bespaart het je tijd, ook geeft het gasten een hele nieuwe beleving.

Voordelen van MIXX

Bied de bezoekers van festivals een unieke beleving met MIXX! De MIXX tubes worden in verschillende smaken aangeboden en kunnen gecombineerd worden met ieder type frisdrank. Denk aan een combinatie van Vodka RedBull, whiskey met spa, of een razz met sinas.

Op deze manier hebben bezoekers een zeer ruime keuze aan mixxdrankjes. Vul het bekertje met frisdrank, voeg er wat ijs aan toe en plaats er de tube in. Een bezoeker kan de tube leeggieten en deze gebruiken om het drankje te mixxen.

Standaard leveren we de tubes in een handige dispenser om ze goed zichtbaar te houden voor je gasten. MIXX tubes hebben een alcoholpercentage van 14,9%.

Hogere marge op je drankjes met MIXX

Een groot voordeel van MIXX is dat je profiteert van een gesplitste btw-afdracht. Over MIXX betaal je 21% btw, terwijl over het frisdrank slechts 9% btw in rekening wordt gebracht. De combinatie is voordeliger dan de 21% btw die je normaliter bij een mixxdrankje afstaat! Daarbij zorgt het ruimere aanbod aan mixxdrankjes voor een grotere groep festivalbezoekers die je kunt bedienen. Ieders favoriete drankje zal met MIXX immers op de kaart staan!

Extra informatie

Alcoholpercentage

14.9%

Smaak

Whiskey