OVER MIXX

Let’s MIXX!

Haal nog meer uit je festival, door bezoekers zelf drankjes te laten mixen.

Kies voor onze Rum, Wodka, Razz, Whiskey of Gin. Bezoekers kunnen deze MIXX dranktubes combineren met een bekertje cola, sinas of bijvoorbeeld 7UP. Welke drankjes bied jij je bezoekers straks aan? Het mixxen geeft bezoekers niet alleen meer keuzevrijheid. Ook is het hartstikke leuk om op festivals je eigen drankjes te mixxen!

Geen houdbaarheidsdatum

In tegenstelling tot mixdrankjes geen THT 

Ruimer aanbod

Bied bezoekers een ruimer aanbod aan drankjes

Z

Bespaar tijd

Bespaar tijd, doordat je zelf niet hoeft te mixxen

Vergroot marge

Vergroot je marge per mixxdrankje

BTW afdracht

Profiteer van een gesplitste btw afdracht (9% frisdrank, 21% MIXX)

Verschillende smaken MIXX

MIXX heeft een alcoholpercentage van 14,9%. De stijlvol vormgegeven MIXX tubes zijn makkelijk te openen door bezoekers en kan gebruikt worden om de soda met de MIXX tube flavour te mixen. De tubes worden verpakt in een handige dispenser. Het zorgt dat de tubes stevig blijven staan en maakt ze goed zichtbaar voor bezoekers.

Mixxen met MIXX op jouw festival

Het aanbieden van MIXX is heel eenvoudig! Schenk het bekertje fris in, zorg voor een paar ijsklontjes en laat je bezoeker kiezen uit de verschillende flavours MIXX tubes.

De tube kan direct in de beker gezet worden, waarna het drankje kan worden uitgeserveerd. Het bespaart je veel tijd en creëert een geheel nieuwe beleving voor je gasten! Let’s MIXX op jouw festival.

Mixx je drankje