MIXX Razz

Met de razz tubes bespaar je veel tijd en vergroot je het aanbod aan mixdrankjes voor bezoekers. Daarbij neemt de marge op mixdrankjes toe dankzij de gesplitste btw-afdracht (9% op fris, 21% op MIXX).

Mixx je drankje

Ben je van plan om een grote bestelling te plaatsen, of vaker onze producten af te nemen? Neem dan contact op voor een persoonlijk gesprek.

41,50

Beschrijving

De combinatie van Razz met 7up is wellicht het meest gedronken festivaldrankje. Met MIXX is het nu ook mogelijk Razz met sinas te mixen. Bied het voortaan ook op jouw feesten aan met de razz tubes van MIXX!

De tube kan rechtstreeks in een bekertje cola geplaatst worden. Nu is het enkel nog zaak om een paar ijsblokjes toe te voegen om het mixen te laten beginnen! Een bezoeker voegt de razz zelf toe aan zijn of haar drankje en kan de tube gebruiken om te mixen.

Voordelen van MIXX

Bied de bezoekers van festivals een unieke beleving met MIXX! De MIXX tubes worden in verschillende smaken aangeboden en kunnen gecombineerd worden met ieder type frisdrank. Denk aan een combinatie van Vodka RedBull, whiskey met spa, of een razz met sinas.

Op deze manier hebben bezoekers een zeer ruime keuze aan mixxdrankjes. Vul het bekertje met frisdrank, voeg er wat ijs aan toe en plaats er de tube in. Een bezoeker kan de tube leeggieten en deze gebruiken om het drankje te mixxen.

Standaard leveren we de tubes in een handige dispenser om ze goed zichtbaar te houden voor je gasten. MIXX tubes hebben een alcoholpercentage van 14,9%.

Hogere marge op je drankjes met MIXX

Een groot voordeel van MIXX is dat je profiteert van een gesplitste btw-afdracht. Over MIXX betaal je 21% btw, terwijl over het frisdrank slechts 9% btw in rekening wordt gebracht. De combinatie is voordeliger dan de 21% btw die je normaliter bij een mixxdrankje afstaat! Daarbij zorgt het ruimere aanbod aan mixxdrankjes voor een grotere groep festivalbezoekers die je kunt bedienen. Ieders favoriete drankje zal met MIXX immers op de kaart staan!

Extra informatie

Smaak

Razz

Mixxbaar met

Sprite, 7-up, Fanta, Sinas, Bruisend water

Alcoholpercentage

14.9%